• Adresse

    Borgmästargatan 21, 596 34 Skänninge, Sverige

  • Ring oss

    +47 67912800

  • E-post @

    info@universalpower.se

universaldieselaspng    les mer
blir til
logo universal diesel 2021

Velkommen til Universal Diesel AS

Mer enn 50 års erfaring innen motor og resevedeler

unipbwx

Universal Diesel AS er hoved importør av Perkins, Kubota og Teksan i Norge. Vi importerer og distribuerer motorer, generatorer og reservedeler fra Perkins, Kubota og Teksan.Universal Diesel AS leverer motorer og aggregater til både det private og offentlige næringslivet over hele landet. Vi produserer og tilpasser marineaggregater etter kundens spesifikasjoner og behov med Perkins marinemotorer.Vi leverer også bytte/erstatningsmotorer til Kubota og Perkins i Norge. 
Universal Diesel AS har eksistert siden 1962 i Norge. Vi har egne lokaler på Lørenskog utenfor Oslo. Der har vi sentralisert lager, eget verksted, administrasjon samt salgskontor. Vi har ett avdelingskontor i Harstad i Troms, samt forhandlere over hele landet.

 

Les mer

Ring oss

(+47) 67912800

Vår kunnskap, din trygghet

Etter 56 år i bransjen så har vi opparbeidet oss en meget solid kunnskap og erfaring på våre produkter og kunder. Vi jobber for å levere den beste service og de beste produktene som vi kan. Vårt mål er å betjene markedet med godkjente Originale deler og installasjoner. Lang erfaring har gitt oss kunnskap om viktigheten med Originale og godkjente deler. Våre teknikere er kurset og sertifisert av våre leverandører for å gi våre kunder den beste oppfølging..

Sertifisert

 

Vårt selskap er sertifisert av våre produsenter til å utføre alle vedlikehold og reparasjoner.

Både innen marine og industri.

 

 

 

Alle våre produkter er sertifiserte og godkjente i henhold til den til en hver tid gjeldede forskrift og regelverk. 

 

 

 

 

 

 

Deler når du trenger det

Som eneimportør i Norge leverer originale service og reservedeler med 24 timers leveransegaranti fra eget lager.

 

 

Universal Diesel AS har som mål å skape økte verdier for våre kunder. Det betyr av vi har stor fokus på kvaliteten i alt vi leverer til våre kunder, og vårt mål er rett del til rett tid.

 

Support og Ettermarked

Våre serviceteknikere er sertifisert på Perkins, Kubota og Teksan. Det betyr at vi gir våre kunder den aller beste støtte og hjelp med deres motorer. Om kunden trenger service, eller reparasjon av produktet sitt, så er vi tilgjengelige for å yte den hjelpen. Vi er tilgjengelig på web, telefon og mail. Vi har over 50 års erfaring med våre produkter, så vi løser alle utfordringer.

Hva gjør vi /Om oss

Universal Diesel AS er hoved importør av Perkins, Kubota og Teksan. Det betyr at vi har den beste kunnskapen og erfaringen med våre produkter. Våre ansatte er spesialister på sine fagfelt, og vil kan til enhver tid gi de beste anbefalinger til våre kunder.

Alt vi selger og leverer er originale deler og produkter. Det betyr at våre kunder kan stole på at deres motorer eller aggregater vil fungere i henhold til forventninger og krav.

Ved å benytte oss som leverandør så kan våre kunder være sikre på at de har en trygg og sikker oppfølging av sin investering, og garantien vil gjelde på deres produkter.

Fokus

Hvorfor velge oss

Universal Diesel AS er hoved importør av Perkins, Kubota og Teksan. Det betyr at vi har den beste kunnskapen og erfaringen med våre produkter. Våre ansatte er spesialister på sine fagfelt, og vil kan til enhver tid gi de beste anbefalinger til våre kunder. er hoved importør av Perkins, Kubota og Teksan. Det betyr at vi har den beste kunnskapen og erfaringen med våre produkter. Våre ansatte er spesialister på sine fagfelt, og vil kan til enhver tid gi de beste anbefalinger til våre kunder. Alt vi selger og leverer er originale deler og produkter. Det betyr at våre kunder kan stole på at deres motorer eller aggregater vil fungere i henhold til forventninger og krav.Ved å benytte oss som leverandør så kan våre kunder være sikre på at de har en trygg og sikker oppfølging av sin investering, og garantien vil gjelde på deres produkter.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image